Vacanta Pe Barca - Excursii cu yachtul - Sailing cu velierul - Vacanta cu yachtul
Yachturi Costuri şi Reduceri Viaţa la Bord Contact

Snorkeling cu Vacanta Pe Barca

Iti place sa faci snorkeling sau macar doresti sa faci? Nu credem ca exista o modalitate mai buna decat aceea de a face snorkeling zile la rand, de fiecare data in locuri diferite, facand sailing de la un golf la altul pentru a descoperi lumea subacvatica!

Cu Vacanta Pe Barca poti sa te bucuri de o multitudine de pestisori multicolori, stele de mare, caracatite, raci si tot felul de plante subacvatice, indiferent ca ai mai facut in trecut snorkeling sau esti un novice. Tot ce trebuie sa aduci de acasa este dorinta de a face snorkeling, de restul de ocupam noi.

Snorkeling in Grecia

Prin natura sa, snorkelingul este sigur, distractiv si constituie un bun exercitiu fizic. Contrar asteptarilor, pentru a face snorkeling nu e necesar sa stii sa inoti. Skipperul Vacanta Pe Barca va pune la dispozitia celor care vor sa intre in apa veste de salvare sau baghete plutitoare, in cazul in care unul dintre aventurieri nu stie sa inoate. De asemenea, pe yacht veti gasi si echipament de snorkeling (ochelari, tub pentru respirat si inotatoare) free of charge, insa recomandam sa aduceti echipamentul vostru in cazul in care aveti nevoie de o anumita dimensiune de inotatoare sau ochelari.

O noutate pentru 2018 este prezenta camerei de filmat sub apa; mai exact doua exemplare de GoPro care pot fi folosite de echipaj pentru a filma tot ce li se pare interesant in expeditiile marine. Acestea pot fi cerute skipperului, sunt echipate cu carduri de memorie si, la final de excursie, puteti transfera filmarile pe laptopul vostru.

Inoata cu noi

Griji in privinta snorkelingului in Grecia trebuie sa aveti legate doar de 3 aspecte (si jumatate):
1. Sa evitati animalele periculoase! Skipperul va va informa despre acestea. In principiu exista 3 animale periculoase: ariciul de mare (cel mai intalnit si cel mai usor de evitat), morene (extrem de rare) si pestele scorpion (rar si acesta, intalnit mai ales in apropierea plajelor)
2. Evitati zonele cu trafic nautic, mai ales in apropierea porturilor si marinelor. De asemenea, nu va apropiati prea mult de yachturile ancorate in golfuri
3. Urmati sfaturile si indicatiile skipperului. Acesta este cel mai in masura sa va ofere informatii care va pot scuti de neplaceri atunci cand faceti snorkeling.
4. In luna Mai si la inceputul lunii Iunie apa marii este ceva mai rece, de aceea trebuie sa aveti grija in privinta timpului petrecut in apa, pentru a nu raci. In cazul in care aveti acasa un costum de neopren pentru scuba sau snorkeling, va recomandam sa il aduceti cu voi