Vacanta Pe Barca - Excursii cu yachtul - Sailing cu velierul - Vacanta cu yachtul
Yachturi Costuri şi Reduceri Viaţa la Bord Contact

Informatii pretioase

Toate excursiile noastre pe mare ofera distractie dar si siguranta pentru toti cei de la bordul yachtului. Chiar si cei care nu au mai fost pe mare sau nici macar nu stiu sa inoate vor descoperi ca nu au motive de ingrijorare. La bord va fi mereu un skipper bine pregatit, care cunoaste insulele si apele prin care vom naviga. Skipperul va fi practic un membru al echipajului tau, acesta va dormi si manca pe yacht, va oferi sugestii cu privire la atractiile turistice SI daca vrei, vei avea ocazia sa inveti cateva lucruri despre sailing de la el.

Pe yacht, spatiul de depozitare este limitat, de aceea recomandam sa va faceti un bagaj ca pentru munte (sa includa esentialul). Nu recomandam folosirea de trolere/valize rigide ci numai rucsaci/genti din material textil! Desi nu incurajam, acceptam animale de companie la bordul navei (caini de talie mica, pisici, hamsteri, chiar si papagali :D) fara costuri suplimentare, insa nu ne asumam raspunderea pentru siguranta lor. De asemenea, trebuie primit acordul si de la ceilalti membri ai echipajului din spatamana in care mergeti pe mare.

Raul de mare! Cu totii suferim de el, insa limita de suportabilitate difera de la o persoana la alta. Daca unul dintre membrii echipajului prezinta semne de rau de mare, skipperul cu siguranta va sti cum sa ajute (va duce yachtul in ape mai linistite, va va oferi ghimbir/pastile contra raului de mare si, daca aveti noroc, putin rom!).

Yachtul pe care vei naviga este dotat cu toate cele necesare unei vieti moderne si comode: electricitate (220V si 12V), apa curenta (inclusiv apa calda), bucatarie complet utilata (vesela, tacamuri, oale si tigai, aragaz, frigider etc.), radio/mp3 player, toalete cu dus, lenjerie de pat si prosoape curate.

Nu exista tarife suplimentare pentru combustibil, porturi, mesele skipperului sau curatenia finala a barcii, acestea fiind deja incluse in pachetul excursiei. Costurile in ceea ce priveste trasportul spre/dinspre port, consumatia (alimente, bauturi, articole menaj etc.) pe barca sau la taverne, intrarile la diferite obiective turistice NU sunt incluse in pachetul excursiei. Poti citi mai multe informatii despre costurile de transport aici si despre costurile la taverne aici.

Pentru cei mai nonconformisti oferim posibilitatea de plata a excursiei prin Bitcoin, Litecoin sau Ethereum! Contacteaza-ne pentru a afla cum anume poti plati!