Vacanta Pe Barca - Excursii cu yachtul - Sailing cu velierul - Vacanta cu yachtul
Yachturi Costuri şi Reduceri Viaţa la Bord Contact
Insulele Cyclade 2018
550 €/persoana
23 Iun.- 30 Iun.
Rezervat in totalitate

Insulele Cyclade

Rezervate echipajelor cu minima experienta pe veliere, Cycladele, aranjate sub forma unui inel (de unde si numele lor), prezinta o combinatie ideala intre sailing adevarat, distractie si frumusete a locurilor.

Insula Kea

Satele pitoresti de pe Insula Kea merita cu siguranta o vizita. Pornind de la satul capitala Ioulida cu castelul medieval si faimoasa Piatra Leului, la inima vietii de noapte din Vourkari si frumosul port Korissia, toate localitatile din Kea sunt frumoase si relaxante. Insula ofera, de asemenea, o mare varietate de plaje si lucruri de facut. Koundouros, Gialiskari si Otzias sunt plajele cele mai bune.

Insula Mykonos

Cu toate că este una dintre cele mai mici insule ale Cicladelor, Mykonos este cu siguranta cea mai faimoasa, totul datorita frumusetii naturale, bogatiei istorice, caracterului cosmopolit, combinate cu o viata de noapte incendiara, de aceea este des comparata cu Ibiza!

Conform mitilogiei, Hercule, in una dintre luptele sale cumplite, dupa ce a ucis Gigantii, i-a aruncat in mare unde au fost pietrificati si transformati in stanci imense care au dus la formarea insulei Mykonos. De aici si numele insulei care inseamna teren stancos, masa de pietre.

Insula Delos

Mitologia ne spune ca Delos este locul nasterii zeului Apollo si a surorii sale gemene Artemis. Pe aceasta insula Heracle si Poseidon si-au unit fortele pentru a distruge Gigantii care se razboiau cu acelasi Zeus. Numele provine de la fiul lui Apollon, Mykons. Desi cea mai celebra din familie, este si cea mai mica, avand doar 90 de kilometri patrati de sol stancos.

In Delos e posibil sa si inoptam, in functie de conditiile meteo si de aglomeratie.

Insula Syros

Pentru cei fascinati de frumusetea insulelor grecesti, Insula Syros este destinatia ideala care imbina intr-un mod unic traditia greceasca cu influentele europene vestice. O destinatie relaxanta, unde cladirile cu arhitectura venetiana si neo-clasica dau un aer medieval insulei, precum si numeroasele plaje insorite fac din micuta insula din arhipelagul Cyclade un loc perfect de vacanta fie ca sunteti in cautare de relaxare sau vreti sa petreceti.

Ermoupoli, capitala insulei, era denumita in secolul XIX “Suveranul Egeei” si este foarte probabil sa fiti fermecati imediat de frumusetea lui fiind poate unicul oras cu arhitectura neoclasica din Grecia care a ramas nealterat, un oras in care vechiul se imbina armonios cu noul.

Insula Kithnos

Kythnos se afla in vecinatatea Atenei, ceea ce face ca insula sa fie printre cele mai populare din arhipelagul Cicladelor si sa fie astfel, intens vizitata, pentru plajele sale si satele pitoresti, alaturi de cea mai mare pestera din Grecia - Pestera Katafi.

Aceasta este doar o sugestie de a face sailing printre insulele Cyclade. Echipajul este cel care hotaraste, impreuna cu skipperul, pe ce insule se merge si cat anume se sta pe fiecare. In mod normal aceste decizii se iau in prima zi de vacanta, insa se accepta modificari ale rutei pe parcursul vacantei, mai ales daca apar probleme meteorologice sau chiar de sanatate.

In costul excursiei sunt incluse locul pe velier, lenjerie de pat si prosoape, skipper si consumatia acestuia, combustibil velier si dinghy, taxe portuare, internet onboard, echipament snorkeling si camere GoPro. In prima zi de vacanta se opreste si o garantie de 50 Euro/persoana care, in cazul in care echipajul nu a provocat daune ambarcatiunii, se returneaza la final de vacanta.
Nu sunt incluse transportul pana si de la marina, consumatia clientilor pe barca si la taverne sau intrarile la obiectivele turistice.